Elenc - Pares Normals


Vaya al Contenido
Elenc
Enric Cambray
Aran
Enric Cambray
Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, és actor de teatre, televisió i cinema, però també s’ha dedicat a la direcció d’esdeveniments com la Gala dels Premis Goya o dels Premis Gaudí.
Leer más
Júlia Bonjoch
Laia
Júlia Bonjoch
Actriu, cantant, ballarina i violoncelista.

Graduada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. I graduada en Violoncel al Conservatori de Música de Granollers. També té formació en cant, dansa i claqué.

Leer más
Annabel Totusaus
Sofia (Mare)
Annabel Totusaus
Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, ha desenvolupat la seva activitat professional tant al món del teatre com a la televisió i el cinema, tant en el camp de la interpretació com en l’àmbit pedagògic.
Leer más
Albert Pérez
Salvador (Pare)
Albert Pérez
De formació autodidacta en diferents grups de teatre amateur a Barcelona. També s’ha format en workshops amb Carol Rosenfeld, John Strasberg, Penny Cherns o Konrad Zsiedrisch entre d’altres. Ja amb una gran trajectòria professional, ha desenvolupat la seva activitat tant en el món del teatre, del teatre musical, de la televisió i del cinema.
Leer más
Lucía Torres
Nora
Lucía Torres
Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona. També té formació en cant i en dansa jazz i contemporània. Té experiència en l’àmbit del teatre i del teatre musical.
Leer más
Anna Herebia
.
Anna Herebia
Llicenciada en Art Dramàtic, en l’especialització d’interpretació musical, per l’Institut del Teatre de Barcelona. També té formació en cant, ball i en el doblatge de cançons.
Leer más
Bernat Cot
.
Bernat Cot
És llicenciat en Interpretació i amb especialitat en teatre musical per l’Institut del Teatre de Barcelona, i també té un màster en Gestió Cultural per la UOC. És actor de teatre, televisió i cinema, a més de membre de la companyia Els Pirates Teatre, amb qui actualment gestiona la sala El Maldà.
Leer más
Víctor Gómez
.
Víctor Gómez
Graduat en Interpretació pel Col·legi del Teatre i amb formació en teatre musical i interpretació davant la càmera, ha desenvolupat la seva activitat professional tant al món del teatre com al de la televisió i el cinema.
Leer más
Regreso al contenido